Over Acupunctuur Ferwerda

Welkom bij Acupunctuur Ferwerda!
Hier kunt u terecht voor een empathische en holistische benadering om uw gezondheidswensen te optimaliseren. Wij gebruiken hiervoor natuurlijke en holistische behandelingen, waaronder ooracupunctuur, een medische daith piercing, cupping en cosmetische acupunctuur.

Wie zijn wij

Welkom op de website van Acupunctuur Ferwerda!

Hierbij wil ik mij graag voorstellen, mijn naam is Michel Ferwerda. Ik ben de oprichter van deze praktijk en acupunctuur is een grote interesse van mij. Deze interesse is ontstaan toen één van mijn geliefden vast liep en uitbehandeld raakte in de reguliere/westerse geneeskunde. Toen er binnen de alternatieve geneeswijzen wél oplossingen voor haar lagen, ben ik mij hierin gaan verdiepen. Ik wilde graag iets alternatiefs gaan doen, maar wel met een wetenschappelijk bewezen achtergrond. Toen ben ik de opleiding Medische Basiskennis gaan doen en daarna ben ik begonnen aan de opleiding Traditional Chinese Medicine. Hierbij heb ik echt prachtige dingen mogen mee maken en leren. Deze manier van werken neemt een stukje van mijn hart in.

Er bleek nog een stukje in mijn hart vrij te zijn voor de VNS-Daith piercing. Waar bij acupunctuur vaak langere tijd met elkaar gewerkt wordt en we eigenlijk ‘laagjes van de ui’ afpellen, heb je in het traject van de VNS-Daith vaak maar 1 tot 2 sessies waarbij je gelijk ‘in de kern van de ui’ probeert te komen. Beide manieren van behandelen hebben zo hun charme en een plekje in mijn hart veroverd. Uiteindelijk zijn beide behandelingen ook goed met elkaar te combineren, waarbij ze elkaar kunnen aanvullen.

Van hieruit ben ik mij meer gaan verdiepen in bijkomende behandelingen waar ik achter sta, de gezondheidsvoordelen staan voor mij altijd voorop. Ik doe bijvoorbeeld ook cupping therapie en cosmetische acupunctuur.

Ben je geïnteresseerd geraakt in wat ik allemaal doe? Vraag ernaar en ik leg je graag alles uit!