Over Acupunctuur Ferwerda

Welkom bij Acupunctuur Ferwerda!
Hier kunt u terecht voor een empathische en holistische benadering om uw gezondheidswensen te optimaliseren. Wij gebruiken hiervoor natuurlijke en holistische behandelingen, waaronder ooracupunctuur, cupping, guasha, therapeutische daith piercing en cosmetische acupunctuur.

Wie zijn wij

Mijn naam is Michel Ferwerda, oprichter van deze praktijk. Ik ben gepassioneerd door acupunctuur en heb deze interesse ontwikkeld toen ik zag dat een dierbare vastliep en uitbehandeld leek binnen de reguliere/westerse geneeskunde. Toen ik ontdekte dat alternatieve geneeswijzen wel oplossingen konden bieden, besloot ik me hierin verder te verdiepen. Mijn doel was om een alternatieve benadering te bieden met een wetenschappelijk bewezen basis. Daarom volgde ik de opleiding Medische Basiskennis en begon ik vervolgens aan de opleiding Traditional Chinese Medicine, waar ik prachtige ervaringen opdeed en veel leerde. Deze behandelwijze heeft echt een speciale plek in mijn hart.

Binnen Acupunctuur Ferwerda werken we ook samen met andere therapeuten die dezelfde passie en toewijding delen. Samen streven we ernaar om jou de best mogelijke zorg te bieden. Naast acupunctuur ben ik me ook gaan verdiepen in aanvullende behandelingen waar ik volledig achter sta, waarbij het bevorderen van gezondheid altijd centraal staat. Zo bieden we bijvoorbeeld ook cupping therapie, therapeutische daith piercing en cosmetische acupunctuur aan.

Ben je geïnteresseerd in mijn behandelmethoden of wil je meer weten over de andere therapeuten waarmee we samenwerken? Aarzel niet om het te vragen. Ik leg je graag alles uit!

Aangesloten bij: