Krijg weer een jeugdige, stralende huid met cosmetische acupunctuur

Welkom bij Acupunctuur Ferwerda!
Wij bieden een natuurlijke en holistische benadering van huidverzorging die je kan helpen een jeugdige, stralende huid te bereiken. Neem vandaag nog contact op om samen een plan te maken zodat uw huid ook een verjongende boost kan krijgen door middel van cosmetische acupunctuur.

Wat is cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een veilige en effectieve manier om je huid van binnenuit te verjongen. Er worden kleine, steriele naalden in specifieke punten van het gezicht en lichaam gestoken om de productie van collageen en elastine te stimuleren, welke essentieel zijn voor een gezonde, jeugdig ogende huid.

Bekijk hieronder de video’s van Doutzen Kroes en Koffietijd over cosmetische acupunctuur.

cosmetische acupunctuur

Voordelen cosmetische acupunctuur

  • Het verminderen van fijne lijntjes en rimpels

  • Verbetering van de huidtextuur en -toon

  • Vermindering van wallen en donkere kringen rond de ogen

  • Lifting en verstrakking van verslapte huid

  • Bevordering van de algehele gezondheid van de huid

Wat kun je verwachten van een behandeling?

Tijdens een cosmetische acupunctuur behandeling brengt je acupuncturist kleine, steriele naalden in op specifieke punten van je gezicht en lichaam. Je kunt een lichte kneep of prik voelen als de naalden worden ingebracht. De naalden blijven ongeveer 15-30 minuten zitten en in die tijd kun je je ontspannen voelen of zelfs in slaap vallen. Nadat de naalden zijn verwijderd, kun je wat lichte roodheid of blauwe plekken merken, maar dit zal in de meeste gevallen binnen een paar uur verdwijnen.

cosmetische acupunctuur

Voor en na foto’s

cosmetische acupunctuur

Waarom kiezen voor Acupunctuur Ferwerda

Bij Acupunctuur Ferwerda geloven we in een natuurlijke en holistische benadering van huidverzorging. Onze gediplomeerde acupuncturisten zijn hoog opgeleid en ervaren in cosmetische acupunctuur en gebruiken alleen de beste naalden en technieken om je veiligheid en tevredenheid te garanderen. Wij zetten ons in om je te helpen de gewenste resultaten te bereiken en er op je best uit te zien en te voelen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een consult te plannen en meer te weten te komen over hoe we je kunnen helpen een jeugdiger, stralender uiterlijk te bereiken!

Veel gestelde vragen

Terwijl traditionele acupunctuur zich richt op het behandelen van de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen, is cosmetische acupunctuur specifiek bedoeld om het uiterlijk van de huid te verbeteren.

Ja, cosmetische acupunctuur is veilig als het wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde behandelaar. De acupuncturisten bij ons zijn gekwalificeerd.

Het aantal sessies dat nodig is om resultaat te zien varieert per persoon, maar de meeste mensen zien verbetering na 6-10 sessies.

De effecten van cosmetische acupunctuur houden doorgaans enkele maanden aan, maar voortdurende onderhoudssessies kunnen nodig zijn om de resultaten te behouden.

Hoewel de meeste mensen veilig cosmetische acupunctuur kunnen ontvangen, zijn er enkele beperkingen voor personen met bepaalde medische aandoeningen of die zwanger zijn.

Bijwerkingen van cosmetische acupunctuur zijn zeldzaam, maar kunnen bestaan uit blauwe plekken of lichte zwelling op de plaatsen waar de naalden worden ingebracht.

De meeste mensen melden weinig tot geen pijn tijdens een cosmetische acupunctuursessie.

Hoewel cosmetische acupunctuur vooral wordt gebruikt om het uiterlijk van de huid te verbeteren, kan het ook helpen bij andere gezondheidsproblemen zoals stress, angst en spijsverteringsproblemen.