Klantervaringen daith piercing

Acupunctuur Ferwerda staat ook bekend als VNS Daith Leeuwarden. Op deze pagina delen we recensies van onze gewaardeerde klanten, afkomstig van zowel de Facebook-groep VNS Daith Europe als de Google Business-pagina van VNS Daith Leeuwarden. Als onderdeel van de VNS Daith-gemeenschap streven we naar hoogwaardige dienstverlening en klanttevredenheid.

Bekijk gerust de testimonials hieronder om te ontdekken waarom onze daith piercings zo gewaardeerd worden door onze klanten. We zijn er trots op deze ervaringen met u te delen en hopen dat ze u een goed beeld geven van wat u kunt verwachten bij Acupunctuur Ferwerda, ook bekend als VNS Daith Leeuwarden.

2 Maanden geleden heb ik bij Michel Ferwerda in Leeuwarden mijn Daith piercing laten plaatsen. Als stresskip, perfectionist en dus altijd onder (hoog)spanning staand persoon, was ik zeer afwachtend wat het me zou brengen. Ik werd echter bij het testen van de juiste plaats in mijn oor al zo verrast met het effect wat alleen die testnaald al met me deed! Direct beslist de piercing te laten plaatsen. Deze werd ook snel en zeer vakkundig aangebracht, waardoor ik het niet eens als pijnlijk ervaren heb! Maar dat is denk ik ook een mindset; ik doe iets goeds voor mezelf 😊

De begeleiding van Michel was/is super. Hij heeft me goed voorgelicht dat na plaatsing je lichaam nog moet wennen en een nieuwe balans gaat vinden. Je kunt dit ondersteunen door wat oefeningen te doen (die Michel me goed heeft uitgelegd m.b.v. video’s).

Na deze maanden kan ik met volle overtuiging zeggen dat het me veel rust gebracht heeft. Ja, het wisselde in de eerste periode in mijn lijf en gelukkig kon ik het plaatsen als ‘uitbalanceren’. Daarnaast ben ik echt niet zo serieus geweest als het om die oefeningen gaat (moet ik eerlijk toegeven…), maar zelfs zo ervaar ik al meer rust in mijn lijf, minder spanning en dus minder hoofdpijn of pijn in mijn nek.

Dank aan Michel dat ik nu mijn zakelijk hoogseizoen aan kan zonder constant de stress of prikkels zo ernstig te voelen. En belangrijker, dat ik naast mijn werk eindelijk energie over heb voor alle andere leuke dingen 🍀🌸

Nanda Spaargaren

Review Facebook VNS Daith Europe

Michel Fer Dit was 1 van mijn eerste patiënten bij VNS Daith Leeuwarden nog voor we officieel open gingen. Dit zijn de berichten waardoor ik dit werk vol passie doe ❤️🤍 This makes me happy😊😊 #review

Dolax Van Veeweyde

Dolax is not amused, zijn roedel heeft een nieuwe leider en hij is het niet. Sinds kort heb ik een VNS-piercing in mijn oor en daardoor een totaal ander leven. Mijn zenuwpijn is weg, ik herhaal WEG. Niet meer het lopen en staan doersen, smorgens uit bed komen en gewoon kunnen staan en lopen ipv het gevoel hebben dat je tenen breken en je voet opensplit zo gauw je gaat staan. Niet meer met mijn voet omhoog op de bank maar gewoon kunnen zitten. De hele dag schoenen aan zonder pijn en een steenkoude voet. De doorbloeding wordt niet meer geblokkeerd en dat voel ik heel duidelijk.

Dolax vond altijd dat hij mij moest beschermen tegen alles en iedereen maar nu is mijn lichaamshouding totaal anders en ziet hij dat dat niet hoeft, hij luistert nu ook veel beter.

Ik ben heel blij!!

Dolax Van Veeweyde

Review Facebook VNS Daith Europe

Zeer goede plek voor een alternatieve oplossing voor stress en alles wat dit met ons lichaam en geest doet. Michel is zorgvuldig, betrokken en behulpzaam. Ik raad iedereen die worstelt met onrust, opwinding of stressgerelateerde aandoeningen ten zeerste aan om een ​​medische daithpiercing te overwegen.

Theresa

Review – Google VNS Daith Leeuwarden

Uitstekende ervaring met Michel beleefd. Hij besteedt met een goed luisterend oor veel tijd en aandacht aan de intake. Ook aan het testen van de werking van de piercing. Laat dan nogmaals heel duidelijk aan jou de keuze. Geen gepush.

Michel heeft bij mij één en bij mijn vrouw beide oren gepierced. Beiden merken we een positief effect.

Jan

Review – Google VNS Daith Leeuwarden

Vandaag mijn Daith piercing laten zetten bij Michel Ferwerda in Leeuwarden ik was vanochtend best gespannen maar eenmaal binnen werd ik zo rustig Michel is heel rustig legt alles goed uit na het gesprek gingen we naaldjes zetten links werd ik heel rustig maar rechts werd ik heel naar dus duidelijk dat dat niet mijn oor was om te piercen ik hoop zo dat het me gaat helpen voor depressie angst en paniekaanvallen ik hou jullie op de hoogte groetjes Dennis

*Update*Dennis

Beste mensen hier even update van mijn dait piercing die ik 7 feb heb laten zetten vanwege depressie angst paniekaanvallen

Ik kan jullie vertellen dat ik nu al week lang me zo goed voel zo veel rust in mijn lijf heb mijn hoofd is stil ik ben gewoon zen nog geen angst aanval of paniekaanval gehad na het plaatsen van dait ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet zelf mijn vrouw zei dat ze me veel vrolijker vind dus dat Zegt al genoeg haha 😛 ik hou jullie op de hoogte groetjes Dennis

Dennis

Review Facebook VNS Daith Europe

Michel is super aardig en geduldig en heeft veel kennis. Ik heb de piercing gezet omdat ik snel overprikkeld raak en hoop dat het mijn vermoeidheid en somberheid daardoor ook verbeterd. Ik heb de piercing nog maar net maar ik heb wel het gevoel dat ik me al relaxter voel. Daarnaast staat het ook nog eens leuk. Michel bedankt 🙏

Chanoe

Review – Google VNS Daith Leeuwarden

Met duidelijke maar ook vage klachten opzoek gegaan naar oorzaak en oplossingen. Daith piercing kwam op m’n pad, maar het was een eye opener dat het zetten van zo’n piercing uiterst nauwkeurigheid vraagt. Met knikkende knietjes en open mind naar Michel. Het bracht me naast een mooi cosmetische piercing zoveel meer dan dat. Dat is echt bijzaak geworden. Door de informatie, inzichten en geduld van Michel is dit nu al iets waar ik zoveel voordelen van merk. Meer balans, open blik, minder gevoelig voor prikkels. Hoop dat de andere vage/maar ook weer duidelijke klachten allemaal op den duur verzachten dan wel verdwijnen.

Dank Michel voor alles! Naalden was zeker niet m’n ding en hebben we smakelijk om gelachen. Ik zie je binnenkort weer voor de tweede!

Bonnie

Review – Google VNS Daith Leeuwarden

Vandaag mijn Daith piercing laten zetten bij Michel Ferwerda in Leeuwarden ik was vanochtend best gespannen maar eenmaal binnen werd ik zo rustig Michel is heel rustig legt alles goed uit na het gesprek gingen we naaldjes zetten links werd ik heel rustig maar rechts werd ik heel naar dus duidelijk dat dat niet mijn oor was om te piercen ik hoop zo dat het me gaat helpen voor depressie angst en paniekaanvallen ik hou jullie op de hoogte groetjes Dennis

*Update*Dennis

Beste mensen hier even update van mijn dait piercing die ik 7 feb heb laten zetten vanwege depressie angst paniekaanvallen

Ik kan jullie vertellen dat ik nu al week lang me zo goed voel zo veel rust in mijn lijf heb mijn hoofd is stil ik ben gewoon zen nog geen angst aanval of paniekaanval gehad na het plaatsen van dait ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet zelf mijn vrouw zei dat ze me veel vrolijker vind dus dat Zegt al genoeg haha 😛 ik hou jullie op de hoogte groetjes Dennis

Dennis

Review Facebook VNS Daith Europe

Afgelopen maandag een daith piercing laten zetten door Tracy in Leeuwarden, voor de migraine. Onder het mom van: baat het niet, schaadt het niet.

Tijdens de test naalden in mijn linker oor, voelde ik meteen een enorme rust en kalmte over mij heen komen. Ik vond het heel bijzonder om mee te maken. Ik kan mij niet herinneren wanneer ik mij zo rustig heb gevoeld en dat is tot nu toe gebleven. Zins corona/burnout klachten kan ik minder goed tegen prikkels. Maar ook in mijn hoofd is het nu rustiger en kan beter tegen prikkels.

Ondanks het onweer en dat ik deze week een slechte dag had, heb ik geen migraine en hoofdpijn gehad. Ik voelde het soms wel prikkelen in mijn hoofd, maar dat verdween na een aantal seconden.

Ik hoop dat het zo blijft en elke dag dat ik migraine vrij ben is mooi mee genomen.

Mel Issa

Review Facebook VNS Daith Europe

Michel is super aardig en geduldig en heeft veel kennis. Ik heb de piercing gezet omdat ik snel overprikkeld raak en hoop dat het mijn vermoeidheid en somberheid daardoor ook verbeterd. Ik heb de piercing nog maar net maar ik heb wel het gevoel dat ik me al relaxter voel. Daarnaast staat het ook nog eens leuk. Michel bedankt 🙏


Marie

Review Facebook VNS Daith Europe

Geweldig goed door Michel ontvangen! Door de professionele en rustige uitstraling en omgeving op m’n gemak gesteld. Na diverse tests het voor mij juiste oor bepaald. Het zetten is geen feestje maar het uitblijven van de migraine daarna zeker wel ! We zijn nu 2 maanden verder en er is een compleet ander beeld ontstaan, de aanvallen zijn met 90% afgenomen. De aanval zelf is veel korter en eigenlijk zonder heftige medicatie prima te doorstaan , dit was hiervoor ondenkbaar! Ik ben echt super blij en overweeg binnenkort het andere oor toch ook te laten doen om hopelijk de laatste horde ook weg te nemen. Kortom een aanrader

Dank Michel voor alles! Naalden was zeker niet m’n ding en hebben we smakelijk om gelachen. Ik zie je binnenkort weer voor de tweede!

Yvette

Review Facebook VNS Daith Europe

Vandaag bij VNS Leeuwarden geweest en een daith laten zetten.

Tracey en Michel hebben samen hun best gedaan en wat een blij ei hier! Kan mn nek weer goed draaien, mn long covid klachten zoals hersenmist de extreme vermoeidheid prikkelverwerking het gaat nu al stukken beter. Zelfs als het hier bij blijft ben ik al.gelukkig, alsof ik na3.3 jaar weer kan huppelen en zingen en leven dat gevoel. Het is niet uit te leggen.

Dank je wel Tracey en Michel!

Coby

Review Facebook VNS Daith Europe

Mijn man heeft ook een daith piercing. Hij kan o.a. beter ontspannen, heeft bijna nooit meer hoofdpijn, voelt zich beter in balans, kan zich beter concentreren, kan beter met stress en prikkels omgaan en heeft meer rust in z’n hoofd (ADHD).

Ik heb zelf in beide oren een daith piercing en ik heb er ook veel baat bij (o.a. longcovid).

Helena

Review Facebook VNS Daith Europe

Zowel mijn man als ik hebben een Daith piercing.

Voor ons heeft het geholpen, mij voor mijn migraine en hij heeft veel minder spanning en minder last van zijn gewrichten.

Hoop voor jou dat het ook mag helpen.

Karin

Review Facebook VNS Daith Europe

Gisteren ben ik bij Michel geweest in Leeuwarden voor een Daith piercing.

Een aanrader!

Wat een bijzondere ervaring. Mijn complimenten! Totaal geen last vd piercing en ervaar nu al gezondheidsvoordelen. Rust in m’n hoofd. Minder prikkelgevoelig. Na een half jaar vandaag opgestaan zonder ontsteking in neusholtes. Kan m’n hoofd verder draaien. Ben benieuwd naar het vervolg…

Super bedankt Michel. Je bent een topper! Je ziet me over 2 mnd terug voor de 2e Daith piercing

😊

Alet

Review Facebook VNS Daith Europe

Wat een reis vandaag.

Had me goed ingelezen,maar werd compleet verrast.links weinig verandering,maar rechts… Voelde de spanning uit mijn schouder en nek gaan en toen vanuit t niets ineens huilen. Geen verdriet of spanning..gewoon huilen.dat was de beste reactie die je krijgen kon vertelde Michel Ferwerda en Tracy Perkins

Ja t piercen deed au,maar de pijn is gelijk weg zodra de piercing zit.

Nu helemaal ontspannen en verbaasd voor me uit aan t staren

Annemarie
Review Facebook VNS Daith Europe

Wat heerlijk dat ik na het plaatsen van een piercing bij Michel in Leeuwarden na 2 mnd. nog steeds beter en dieper kan slapen en de onrust in mijn lichaam niet meer voel.

Michel dankjewel!

Marie Verwoert
Review Facebook VNS Daith Europe

Gisteren mijn 2e Daith bij Michel laten zetten. Wat een verschil! Ik heb me in jaren niet zo ontspannen gevoeld! Heerlijk geslapen. Michel legde het goed uit, en stemde zich goed af op mijn wensen. Ik wilde n.l liggend omdat dit voor mij prettig was en dat mocht ook. Ik kan Michel van harte aanbevelen! 😄

Dolly Van de Wint
Review Facebook VNS Daith Europe

Afgelopen zaterdag door Michel in Leeuwarden mijn eerste daith piercing laten zetten tegen overkill aan migraine aanvallen. Migraine beïnvloedt al sinds de puberteit mijn leven behoorlijk negatief. Verdoofd door triptanen is het meestal redelijk te doen maar zonder dat goedje ben ik een wrak. Hier wil ik ontzettend graag van af.

Op het moment van plaatsen was er een aanval bezig, de timing kon dus niet beter. Al tijdens het testen voelde ik verschil: een fijn soort instant rust en de hoofdpijn begon zich meteen in golven te verplaatsen. Ook werd de intensiteit anders: in golven herhalend van stevige pijn naar helemaal geen pijn. Heel bijzonder…

Over de uiteindelijke piercing zelf ben ik, na deze paar dagen dat hij zit, voorzichtig positief: het lijkt erop dat het effect heeft. Nog steeds wel een paar keer migraine achtige hoofdpijn gehad, maar de scherpe randjes zijn er af. Deze pijn is te doen zonder enige vorm van pijnstilling. Na een tijdje komt en gaat de pijn in golven en dan ineens blijft het weg. Zo fijn! Tot nu toe geen triptanen of andere pijnstilller meer aangeraakt.

Michel, top gedaan, dank je wel! Ik kom, denk ik, binnenkort terug voor de tweede!

Mariska Middelbosch-Kroeze
Review Facebook VNS Daith Europe