Daith piercing veel gestelde vragen

Meest voorkomende vragen daith piercing

De piercing is een unieke oorpiercing die in het daith-gebied wordt geplaatst. Deze piercing is bedoeld om de nervus vagus te stimuleren, wat kan helpen bij het verlichten van verschillende gezondheidsklachten.

Deze piercing activeert de nervus vagus, een belangrijke zenuw, ter ondersteuning van het lichaamseigen herstelproces. Dit kan symptomen van diverse aandoeningen helpen verminderen.

De piercing kan helpen bij een breed scala aan aandoeningen, zoals nek- en schouderspanning, angstgevoelens, depressie, vertigo, sinusitis, de ziekte van Crohn, prikkelbare darmsyndroom, Long Covid, bipolaire stoornis, occipitale neuralgie, chronische pijn, post-traumatische stressstoornis, slaapproblemen, symptomen van fibromyalgie, dysfagie, Bells Palsy, tinnitus en migraine.

De kosten voor de piercing bedragen 165 euro en indien er een tweede piercing moet worden geplaatst, zijn de kosten slechts 85 euro extra.

Het traject omvat een persoonlijk consult, een wervelkolomcontrole, een diepgaande bespreking van uw klachten, tests om het juiste stimulatiepunt te vinden, het zorgvuldig plaatsen van de piercing, en gedetailleerd nazorgadvies, inclusief oefeningen voor een optimaal resultaat.

De behandeling duurt 1,5 uur

Het plaatsen kan kortstondig ongemak veroorzaken, variërend van lichte irritatie tot milde pijn. Dit is meestal van korte duur en wordt over het algemeen goed verdragen.

Voorafgaand aan de plaatsing van de piercing worden er tests uitgevoerd om te bepalen of deze geschikt is voor uw specifieke klachten, wat helpt bij het vaststellen van het beste behandelplan.

De tijd die nodig is om verbetering te zien, kan variëren afhankelijk van uw aandoening en individuele respons. Sommige mensen ervaren al snel verlichting, terwijl anderen wat meer tijd nodig hebben en sommige ervaren geen verbetering.

Ja, u ontvangt gedetailleerd advies over de juiste verzorging van de piercing en oefeningen om de effectiviteit ervan te maximaliseren.