Piercing migraine

Bij Acupunctuur Ferwerda streven we ernaar innovatieve oplossingen te bieden voor diverse gezondheidsproblemen, waaronder migraine. Als trots lid van het VNS Daith-netwerk zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van therapeutische daith-piercings, ook bekend als migraine piercings. Deze behandeling kan een waardevolle aanvulling zijn op het beheer van migraine, een veelvoorkomende aandoening die wordt gekenmerkt door intense hoofdpijn, vermoeidheid en andere symptomen.

Nervus Vagus en migraine piercing

Migraine is een complexe aandoening waarvan de oorzaken en behandelingen nog niet volledig begrepen worden. Recent onderzoek heeft echter aangetoond dat de Nervus Vagus, een belangrijke zenuw die betrokken is bij het reguleren van verschillende lichaamsfuncties, zoals de bloeddruk en de hartslag, ook een rol kan spelen bij migraine. Door positieve stimulatie van de Nervus Vagus met een daith-piercing, kunnen we mogelijk verlichting bieden bij migraineaanvallen en symptomen.

Piercing migraine

Precieze plaatsing met uitgebreide tests

Tijdens de behandeling van migraine met een daith-piercing is precisie van essentieel belang. Na de intake wordt met gespecialiseerde apparatuur en acupunctuurnaaldjes de exacte locatie van de zenuw in het oor nauwkeurig gemeten. Daarnaast maken klachtgerichte lichamelijke tests deel uit van de procedure om het juiste oor en de ideale Daith-punt te bepalen. Deze tests bieden niet alleen inzicht in de juiste plaatsing, maar stellen jou ook in staat direct te ervaren wat de piercing voor jou kan betekenen. Na deze testfase heb je de mogelijkheid om de door jou gewenste titanium piercing te kiezen, die vervolgens zorgvuldig wordt geplaatst.

Piercing migraine ervaringen

Veel van onze cliënten hebben positieve resultaten ervaren na het plaatsen van een daith-piercing tegen migraine. Sommigen merken een aanzienlijke vermindering van de frequentie en intensiteit van migraineaanvallen, terwijl anderen een algehele verbetering van hun welzijn opmerken.

Benieuwd naar meer ervaringen? Sluit je aan bij de Facebookgroep van VNS Daith en ontdek hoe anderen baat hebben gehad bij onze behandelingen.

Op de Facebookgroep van VNS Daith kunt u tal van ervaringen vinden met behulp van de zoekknop in de groep. Klik hier om naar de Facebookgroep te gaan >>

Hieronder vindt u een aantal algemene daith piercing ervaringen:

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een therapeutische daith-piercing behandeling bij Acupunctuur Ferwerda? Onze praktijk is aangesloten bij het VNS Daith-netwerk (onder de naam VNS Daith Leeuwarden), waardoor u moeiteloos een afspraak met ons kunt plannen via hun gebruiksvriendelijke boekingssysteem.

Lees meer over VNS Daith hier >>